Žrádlo

Voda voděnka...

17.07.2012 21:33

tu je pěkně výživná, křupavá. Ostatně už jsem zmiňoval tady. A nyní i důkaz:

—————

Grautur a polévka

16.07.2012 10:25

Něco více ke zdejším "specialitkám" rovněž ve ZDeníčku a v Novinkách.

—————

RAW HYJÉ STEJK

12.07.2012 16:59

Odpráskli jsme dvouletého koníka (ano, stejně jako Pepík Váňa volím tento výraz, by nebylo známo, že jsou to ve skutečnosti svině, co koušou a kopou!) a hned dne dalšího se objevil na talíři.

KLADY HYJÉ STEJKU

  • nesmrdí jak ovce, takřka bez loje, není tak tuhý - masíčko se na jazýčku rozplývá (aspoň teoreticky, v kuchařkách)

ZÁPORY (čti: isl. realita)

  • Sabbath Bloody Sabbath - krvavý jak toto legendární album,
  • barbarskou přípravou lze docílit opravdu krvavé podrážky,
  • pozbývá veškerých chutí,
  • navíc nelze poznat, zdali je to vařené, či pečené, jak to tu vše dokážou zpizdit.

RESUMÉ

  • spapinkal jsem hned 2 porce - cokoliv lepší jak ohraná ovce a krev mezi zuby nemůže uškodit!

—————