Blog

Můžete to vypnout?

19.07.2013 18:25

"Můžete to vypnout!?!"

"Dobrý den. Co vypnout?"

"No vařila jsem vnučce a začala mi do toho kapat voda!"

"Aáá-ha, kurva, pardon, promiňte, se omlouvám!"

Odskočím si do koupelny...

"Mám to k Vám jít vytřít? Uklidit?"

"Ne, jen vnučce do večeře natekla voda."

To máte tak, když máte odpad/vodu z pračky vedený do vany, což zapříčiní, že k vám chodí notně nasraná sousedka, co bydlí pod vámi.

—————

ZAKARPATSKÁ RUS

04.07.2013 08:16

Rozflákané silnice plné krav, odpadky, zaprasené řeky, průjem, turecké záchody, vodka, poliši. Tak přesně takto vypadá Ukrajina, když zrovna nepobíháte po poloninách. Nejenže jsme se neměli prakticky kde vykoupat, navíc bychom po "cestě" do Koločavy utloukli min. metrák másla, no a jako závěrečný bonus jsme ještě dostali pokutu (čti museli podplatit dopraváky) 3 tis. hřiven (cca 7.400 Kč), takže na 4 dny to vyšlo min. báječných 3,5 tis. Kč/osobu (celkem víc jak 20 tis. Kč za 6 tragédů). Pročež příště jedu vlakem, busem, stopem, no prostě seru na nějaké společné auto a bandu alkatrempů!!!                                                                                                                                                                                                                             Ano, naivně jsem se domníval, že se jede na čundr, OMYL!

—————

Péťa Přesčas

18.06.2013 13:11

Mi nedá se nevyjádřit k "Dušínovi" české polistopadové politiky. Ano, sice mu to trvalo, měl to zabalit o pár dní dříve, čili si jako premiér nadělal ještě pár hodin přesčasů, ale nakonec to zvládl, haleluja! Tady se nabízí zcela jednoznačná paralela tohoto skandálu s naprosto výstižným seriálem HOUSE OF CARDS, kde v pozici Nagyové exceluje jako tajemník Kongresu USA Kevin Spacey. Pročež doporučuji, je to o lobbistech, kmotrech, sexu, moci, penězích a hlavně o člověku, který tomu zákulisně celému šéfuje, takže vážená paní Nagyová, příště pořádně nastudovat, jak se to v nejvyšší politice dělá! A taky se semtam vychrápejte ještě s nějakým tím Železným anebo Václavem Hlodavcem, ať máte pod palcem i novináře.

—————

Na Máňu!

10.06.2013 08:53

- Dobrý den, 2 Kozly, prosím!

- A vy jste byli na Mařence, že?

- Ne, já sám jsem tam byl a mám žízeň za dva!

Aneb kterak jsme se nasmáli u okénka putyky na hřišti v Želetavě. Pro úplnost - Mařenka je se 711 m nejvyšší kopec Třebíčska, navíc s novou rozhlednou, když můžete shlížet na Křižanovskou vrchovinu a Jevišovickou pahorkatinu ze 740 m.n.m. Těch 20 nenáročných kiláků jsem zlehka zaznamenal SEM.

—————

CV k popukání

06.06.2013 10:28

"Bohužel do 1.kola výběrového řízení jsme vybrali jiné uchazeče.
Přejeme příjemný den a mnoho štěstí v dalším životě.

P.S. ale je to zaručeně ten nejvtipnější životopis, který jsme dostali :)

Anna S.
bussiness assistant
"

—————