Blog

Díky

15.04.2013 14:24

Tak po pár měsících jsem si v Brně sbalil svých 9 (foto)švestek a nyní jsou pro případné zájemce ke zhlédnutí v Brodcích resp. Třebíči.

Čímž bych chtěl jmenovitě poděkovat zejména těmto mým hlavním mecenášům:

  • Verči S.
  • Míšovi J.
  • Janči F.
  • Pájovi K.
  • Jurovi V.
  • a jakési paní, co si koupila rovnou panoráma za 3 litry,

kteří nejvíce "zainvestovali" do těch pochybných islandských obrázků a postarali se tak o to, že jsem letos skončil v celkovém účtování jen půl druhého litru v mínusu. A to je zajímavá hodnota, že!!! No tak ještě že jsem si tam v té prdeli ostrovní trošku přivydělal na podobné rozmary...

—————

RUMové dekóRUM

04.04.2013 11:26

RUMumburská skRUMáž RUMcajse, RUMburaka, BRUMbála a SaRUMrumana zkoRUMpovala fóRUM instRUMentálních RUMunských tRUMrumpetistů kRUMpáčem, RUMem a RUMbakoulemi.

Aneb dozvuky velikonoční, kdy nejen RUMu bylo víc jak, no prostě moře mrtě moc...

—————

Kam ta holka jde?

19.03.2013 17:02

Poslední makedonský večer jsem se zúčastnil "terasa párty" na verandě hotelu, kde jsme si užívali každonočně čtyř precizních hvězdiček. Celkem přituhovalo, a tak většina omladiny popíjela, jak makedonské protikorupční zákony kážou.

Tu - náhle se ke mně zničehožnic začala přibližovat osoba ženského pohlaví a začalo to vypadat na brzký dialog, pročež jsem pookřál a vytáhl jednu ruky z kapsy, bych dopil rum a navodil ještě báječnější atmosféru. Ona dívenka měla evidentně něco zajímavého na jazyku, a tak mě vcelku (ne)zarazilo, že popošla ještě o kousek dál, a poblila pod námi se pnoucí smrček.

Prostě exkluzivní konverzace!

—————

Makedonie - první dojmy

14.03.2013 20:45

Pár hodinek mazání, dalších pár nutných úprav a nyní už jsou k mání, zhlédnutí fotky z Balkánu na rajčeti.

První zážitky jsem již shrnul do jistého hromadného mailu, jenž začínal slovy: "Obří slalom tam probíhá tak, že kličkujete mezi bordelem, co ta prasata balkánská odhazují rovnou od huby, ve sjezdu se pak vyhýbáte popadaným odvážlivcům, co nezvládli ten slalom."

A pak tu máme ještě jednu věc - jsem přihlásil našeho PSotesánka do soutěže, kde je nějaká hrozně bezvadná finanční cena, když vyhraje. Urvanou částkou bychom investovali do odtučňovací prasopsí kúry, aby se z 15 kil dostal na standard 7 kilo :-) Na té fotce je ještě ve psí pubertě, kde si držela lajnu, by se líbila vořechovi odnaproti. Když zahlasujete, bude to úplně príma! Díky :-)

—————

MAKEDONIE

28.02.2013 12:52

Česko už se mi zas začalo zajídat, pročež mažu na jihovýchod na Balkán, odkud přibudou další fotky, jež posléze nasázím SEM!

—————