HÁKARL

15.09.2012 12:50

Snad ani nejde vytvořit takový hnus! Jak to ta ILB dělá? Dneska jakože rozvařené filé s bramborami, které bába s dědkem musí žrát min. 2x denně, neboť se jedná o ortodoxní bramboholiky (potvrdila mi i S.).

Právě jsem někde četl, že si někdo nechal hákarl raději ujít, protože o tom slyšel, jak to smrdí, (ne)chutná a tak. Tak já Vám tedy něco povím: ZLATEJ HÁKARL!!! V porovnání s tím, co se tu "žere," jen aby ti postvikingští feudální buržousti neumřeli hlady (to mi taky potvrdila S.), je shnilý smrdutý žralok jedinečnou delikatesou. Někdy v květnu jsem si ždibec dal a úplně cajk - smrdělo asi jako tvargle, chutově možná trochu slanější, ale my, Šalomouni, jsme nikdy nezůstali žádnému jídlu soli dlužni, takže bych si dokázal představit, že bych toho misku spapinkal... Klidně bez brennivínnu, o kterém se všude píše.

—————

Zpět


Tvorba webu zdarma s Webnode Webnode