RY-CHTA

26.09.2012 20:29

Rybí šlichta od obědu podávaná k večeři budiž ode dneška RY-CHTA.

Ingredience: rozvařené filé od oběda, rozvařené brambory vcelku od oběda, mouka, voda.

To všechno nahulíte do jednoho kastroulu a náležitě rozmělníte na hutnou lepivou kaši, no čistě mezi námi - prostě kyt, barvy žlutobílé. Jen pro představu - tahat z té šlichty lžíci si v ničem nezadá s taháním bájného Excalibru z toho šutru, či kde to ten Artuš urval. Servírujeme pokud možno studené a největší fajnšmekři si to nandají za zadělaného talíře od skyru, polijí hafo kečupem Hunt´s a u každého sudého sousta krknou. Výsledný dojem by v nás měl vyvolat pátrání v paměti, zda-li už jsme něco tak neskutečně odporného jedli a kam na ty nevšední recepty ILB chodí...

—————

Zpět


Tvorba webových stránek zdarma Webnode