OVČÍ HŘBET?

07.10.2012 13:15

V neděli ILB připraví vždy něco extra, čímž rozuměj, že se to "peče." Dneska jakýsi ovčí hřbet, klidně bych si to dovolil upéct sám, užívajíc koření a soli, ale bába by to nesnesla/nesnědla. Takže již tradičně nedopečené, spíše jako vařené bez jediného náznaku chuti (když nepočítám pachuť loje). Ale toho masa je fakt škoda, muselo být jehně a oni to tu tak zpizdí a následně barbarsky sežerou. Největší hnus však bývá pravidelně "omáčka", kterou bába dělá tak, že si dá to kelímku olej, mouku a protřepe! Dnes to bylo dohněda, tak že by to i trochu osmahla, tu jíšku? Výsledný dojem neměnný - už se ani nesnažím skrývat, že jím jen proto, abych neumřel hlady, a čas odčasu nahodím nějakou tu fujtablovou grimasu... Pomyslnou třešínkou na dortu bývá ještě omšelý povadlý salát, který bába před hostinou pohodí na ten zakydaný stůl.

—————

Zpět


Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode